Liga Heroes 3.

Forum Ligi Heroes 3.

Zaloguj   Zarejestruj FAQ    Szukaj
Teraz jest 10 wrz 2010, o 14:39

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Wątek: Re: Wyniki gier - Runda 4
PostNapisane: 21 mar 2010, o 14:12 

Potwierdzam,
Z mojej strony tak to wyglądało, (grałem blue) 125 HH, 127 dwell diabłów, 131 utopia i kartograf. widzac Lecha gdzies przy swoim zamku (stał przy studni) nawet przez mysl mi nie przeszlo ze mnie zaatakuje, a moglem wrocic TP do zamku i zrobic jeszcze puche za diabłami, upnac diably z dwella i przerobic gogi i ogary na demony, bo mi zabraklo kasy zeby sie wykupic w 131, dopiero jak utopie zrobilem kasa doszla. A tak Lech zaatakowal mnie bez full armii, sam sie wykupił w 132 całkowicie a szedl prosto na mnie jakby wiedzial ze tam jestem. No i mial lekko wyższe staty bo zrobil puche i odwiedzil biblioteke. Demonów troche mało miałem 65 w tej 1 FB, bo wczesniej wystąpiły pewne kłopoty z miesem (np raz mieso uwalilo mi garda zanim zostało wskrzeszone hehe), ale i tak po przerobieniu niewykupionego miesa mialbym ich ok 100. No nic obaj zagralismy świetną partie uważam, a zadecydowala przewaga czerwonego o 1 dzien ruchu.

PostNapisane: 21 mar 2010, o 14:22 

tak jak napisalem polecialem do biblioteki zeby miec stata dodatkowego jakbys zaatakowal bo podejrzewalem ze tam juz jestes, a potem sam sie zdziwilem ze mi jeszcze tyle ruchu zostalo wiec postanowilem zrobic kartografa z biblioteki doszedlbym tylko do tego przy aniolku tak wiec tam sie udalem. Generalnie ogromnym bonusem w tej grze byly buciki i rekawiczki bo z exp logą i stajnia biegalem jak powalony.

PostNapisane: 21 mar 2010, o 15:21 

Hehe, o juz wstałeś, dawaj jeszcze raz tą FB zagramy :lol:
A tak na poważnie, to mogłem być bardziej ostrożny i po kartogrfie wrócic do zamku, ale po tylu godzinach gry wszystkiego się nie przewidzi tym bardziej że nie wygladało jakbys sie szykował do ataku.

PostNapisane: 21 mar 2010, o 17:25 

Jakby mi lancuszki dobrze wyszly to bym sie ustawil pod garnizonem ;D
Czyli okazuje sie ze pozna godzina i bledy ktore porobilem staly sie atutem do zwycieztwa ;D
generalnie to mialem pobocznego tak pod garnizonem ze mogles sie domyslic ze bede jechal chociaz dlugosc mojego ruchu zaskakiwala mnie co ture ;D na twoiim miejscu tez nie spodziewalbym sie ataku, jednak wydaje mi sie logiczne ze poszedlem akurat w ta strone bo wazne byla zajac biblioteke a zaraz potem najszybciej jak sie da kartografa.

PS przejrzalem kilka pojedynczych savow ktore akurat mialeem i mnie zaskoczylo ze tak dobrze zagrales helm mieczyk i diably do 1 2 7. Chyba nei dalo sie lepiej ;p ale inna sprawa ze latwe strazniki miales ;] zreszta tak jak ja :)

Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1