RedRum vs Yarzapp runda 2 CW
Arena Pentaczowa ver. 1.2
1-0 (3-2)
1)
0-1
ja strong vs tower- przeciwnik Neela 12/12/15/12 vs moj gurisson 17/4/9/5; szybko poddalem po tym jak okazalo sie ze nie mam jak wogole go zaatakowac i ze przeciwnik ma deszcz i wskrzeszenie
2)
1-1
reverse: Fafner vs Gundula 8/16/13/8 vs 17/14/6/6; tutaj bylo bardzo zaciekle; pomogly przyzwane zywioly ziemii i biegajacy i strzelajacy arcymag; zaznaczyc warto ze gralem bez mass z deszczem za 350 vs mass slow i shield;
3)
2-1
ja Castle vs Ramp: Christian vs Clancy ja +1 w att/def; moze z polowe armii mi ubil; imo zrobil blad, ze nie ubil na starcie krzyzowcow, a pozniej robily one niezla miazge
4)
2-2
reverse: Orrin vs Ivor, staty podobne; chyba najlepsza rundka w moim wykonaniu; jeden blad zrobilem, dosc prosty, rzucilem ice bolta zamiast poczekac na kolejnego haste przez co krzyzowiec mi uwalil drzewka; poczatek tej rundy wygladal na moje zwyciestwo, ale orrin i morale albo luck wchodzace w ostatnich ~3 rundach na, bez przesady mowiac, 70% jednostek (przeciwnik +3 luck +3 morale) ostatecznie przechylilo szale na korzysc yarzappa
5)
3-2
ja Dung vs Strong; Shakti vs Crag; staty tym razem +4 na moja korzysc, wiec luz; generalnie skonczylo sie masakra; yarzapp wzial nie ten rzadek artow, nie mial przez ta antyklatwy, a ja mialem klatwe i jeszcze haste, w takich okolicznosciach i ze smokie ciagle dajacym mi pierwszy atak nie moglem przegrac
Na zakonczenie jeszcze maly zonk z ostatniej partji

: nazwa screena: "Stojacy z wilkami"
http://img202.imageshack.us/img202/3728 ... wabeka.pngPS. to juz przeginka trafiac hirka z bonusem do czegos prawie w kazdej partii ;p (4/5 Neela, Gundula, Crag, Orrin)